Säännöt

Sääntöjä ei olla tehty monstereiden kiusaksi. Säännöt ovat sitä varten, että kaikilla on mukava ja turvallinen olo. Suosittelen hirviö sydämeni pohjasta lukemaan säännöt läpi ettei conipaikalla satu yllätyksiä. Noudatamme suomen lakia, nuorisotilojen ja conien perussääntöjä.

- Nuorisotiloilla on käytäntö joka on sovittu myös poliisien kanssa, että kävijät ei saa tuoda omia juomia sisään. Tyhjiä pulloja saa tuoda.

- Kaikenlaiset päihteet on kielletty.

- Veitset, airsoft ja muut asereplikat suositellaan jättämään kotiin tai narikkaan. Tapahtumapaikan sisätiloihin niitä ei saa niitä tuoda.

-   Kaikki pehmeästä materiaalista, puusta, muovista, pahvista, styroksista ja tämänkaltaisista materiaaleista tehdyt propit on sallittuja. Olethan kuitenkin varovainen varsinkin isojen proppien kanssa. Äläkä jahtaa ketään vaikka kyseessä olisikin tuttu, kaverisi tai muukalainen.

- Pitäkää huolta ettei käytävät tukkiudu.

- Muistakaa kysyä aina lupa ennen kuin otatte kuvaa yksittäisestä taidekujalaisesta, cossaajasta, työntekijästä tai myyntipöytäläisestä. Ohjelmia, kisoja ja yleistä tilaa saa kuvata ilman lupaa.

- Kun halaat sinulle tuntematonta ihmistä pyydä aina lupa ja lähesty kyseistä henkilöä edestäpäin. 

 

 

 

Wakamonocon 2017