Taidekuja

Taidekujalta löytyy monen artistin upeita töitä. Töitä joihin he ovat käyttäneet aikaa, hermojaan ja taitojaan. Meillä onkin ilo ja kunnia saada heidät meidän taidekujalle. Suosittelemme teitä kävijöitä käymään katsomassa heidän pöytiään. Uskomme, että on parasta antaa kuvien sekä kujalaisten itse puhua puolestaan. Joten tässä he ovat!


1. Ririo

Tervetuloa tutustumaan piirtämääni fanarttiin, originaaleihin, tarroihin ja postikortteihin! Valikoimassani on fanarttia animesta kuin peleistäkin, mutta myös TV-sarjat ovat löytäneet tiensä piirrustuksiini. Ja jos et löydä mieleistäsi myös tilaustyöt ovat mahdollisia!
https://www.instagram.com/_ririo/


_______________________________________________________________

 

2. Seb's bucket of Art

Allo! Tervetuloa vierailemaan pöytäni ääressä ja katselemaan mitä kaikkea jännää sieltä löytyykään! Minut löytää somen ihmeellisestä maailmasta twitteristä sekä facebookista nimellä Seb's bucket of Art, toki löytää myös nimimerkillä @sebsbucket. Nähkäämme taidekujalla!


_______________________________________________________________

 

3. Elontaival

Moikka! Olen viimeistä vuotta opiskeleva kuvataiteilija kotoisin Oulusta. Piirrän ensisijaisesti digitaalisesti ja runsaasti eri fandomien fanitaidetta. Pöydästäni löytää mm. My hero academiaa, yuri on icea, mystic messengeriä, voltronia, sherlockia ja paljon muuta! Olen aktiivisin instagramissa, mutta minut löytää nimimerkillä elontaival myös mm. twitteristä, tumblrista, deviantartista sekä facebookista!
 https://elontaival.com/            
https://www.instagram.com/elontaival/


_______________________________________________________________

 

4. AlumiiniHusky

Hei kaikki, olen AlumiiniHusky, 22-vuotias nainen Lahdesta. Pöydältäni löytyy tuotteita mm. Ôkamista, Love Livestä sekä muista peleistä printtien ja tarrojen muodossa. Otan myös tilaustöitä vastaan paikan päällä.
https://alumiinihusky.tumblr.com/
https://www.instagram.com/alumiinihusky/


_______________________________________________________________

 

5.  Jenxy & Jerry

Ollaan sisarukset (Jenxy/Jenni & Jerry) joiden kiinnostuksen kohteita ovat mm. Anime, K-Pop ja pelit. Arttimme perustuu näihin aiheisiin.
Oltiin viime vuonnakin joten jonkinlaista kokemusta on. Molemmat ollaan sosiaalisia joten tule vapaasti meiän pöyälle. Jenxyn löytää someista kuten Instagram (@atsuko._art._) ja Twitteristä (@JenxyzScarlet). Jerrylle ei tällä hetkellä ole aktiivisia someja. Toivotaa että nähään conis!


_______________________________________________________________

 

6.  Shadetus & Smirsdraw

Olemme kaksi traditionaalisen taiteen taitajaa, tekniikoihimme kuuluu esimerkiksi vesiväri- ja mustemaalauksia, tussitöitä sekä erilaisia käsitöitä. Myytävinä tuotteina tulee olemaan printtejä, tarroja, magneetteja, avaimenperiä, pehmoja sekä koruja. Töiden aiheisiin lukeutuu niin originaaleja eläin- ja fantasiahahmoja kuin fan arttia eri sarjoista.
https://www.instagram.com/smirsdraw/
https://www.instagram.com/shadetus/
https://shadettaja.deviantart.com/


_______________________________________________________________

 

7.  JeMiChi

Jemichi on digitaalinen taiteilija, jonka värikkäiden ja eloisien töiden teemat vaihtelevat laidasta laitaan. Mukana on originaaleja eläinaiheisia kuvia kaikenkarvaisten otusten ystäville ja varsinkin linnut ovat taiteilijan sydäntä lähellä. Fainitaidetta löytyy erityisesti animen ystävälle ja erityisesti One Piece ja Digimon ovat JeMiChin suosikkilistalla. Taiteilija toivoo kuvien tuovan väriä arkeen ja piristävän mieltä pidemmän aikaa, joten niitä löytyy monessa muodossa. Tervetuloa katsomaan, ehkä sieltä löytyy jotain sinullekin.


_______________________________________________________________

 

8.  Nicole & Jalle

Nicole: Heissan! Meikän nimi on Nicole, ja tulin tarjoamaan teille laajahkon valikoiman tarroja ja printtejä. Tavaraa löytyy niin animesta, peleistä sekä ihan vain estetiikkapohjalla. Tervetuloa tutkimaan tai ihan vaan sanomaan vaikka hei~

Jalle: Hiya! Mie oon Jalle ja tässä cosplayvastaavan työn ohella olen myös taidekujalla. Työni painottuu Osomatsu-saniin, mutta mahdollisesti tullaan näkemään muutakin settiä kuten Love Liveä ja Haikyuuta! Ehdit vielä vaikuttamaan pöydänpuolikkaani antiin tsekkaamalla Instani @jallecchi. Nähdään Wakassa!


_______________________________________________________________

 

9. Sonja

"Looking for the best girl? Well, we have all the best girls."

Eli oon Sonja/Impopentti ja ihan järkky taikatyttö fanaatikko. Pöydältäni löytyy fanarttia ja originaalia tuotantoa A4 printteinä ja kortteina. Lisäksi myyn tarroja, avaimenperiä sekä pinssejä. Suurin osa töistä sisältää söpöjä tyttöjä, koska 2D tytöt <3 Mut löytää Twitteristä, Tumblrista ja DeviantArtista nimimerkillä Impopentti.


_______________________________________________________________

 

10. Smafaldda&Quaone

Moi! Ollaan Smafaldda ja Quaone, kaksi vannoutunutta kauhufania Helsingistä. Meillä on myynnissä paljon kauhu-ja vähemmän kauhuaiheisia printtejä, kangaskasseja ja pinssejä. Valikoimastamme löytyy sekä fanarttia, että omia designeja.  Tervetuloa tuhlaamaan! Meidät löytää tapahtumasta lauantaina.
https://www.instagram.com/quaonearts/
https://www.instagram.com/smafalddarts/

 

 

 

Wakamonocon 2017