Mikä ihmeen Wakamonocon?

Wakamonocon on kaikenikäisille tarkoitettu tapahtuma Lahdessa! Conimme pääteema on kaikenlainen pelaaminen, mutta tapahtumassa on myös cosplay ja anime painotteista ohjelmaa. 

Idea kaikenikäisille avoimesta tapahtumasta syntyi, kun Lahdessa vuodesta 2009 alkaen järjestetty Desucon-animetapahtuma ilmoitti ottavansa pysyvästi käyttöön K18-ikärajan. Wakamonocon haluaa tarjota myös alle 18-vuotiaille mahdollisuuden kokoontua ja tavata muita samoista asioista kiinnostuneita. Tavoitteena on omalta osaltaan ehkäistä nuorten syrjäytymistä ja edistää tapahtuman aihepiiriin kuuluvia harrastuksia alueella.

Wakamonocon järjestetään yhteistyössä Lahden nuorisopalveluiden, Lahden kaupunginkirjaston ja Laseko ry:n kanssa. Sponsoreina ovat toimineet muun muassa Manga Cafe ja Urumi. Tapahtuma on päihteetön ja pääsymaksullinen. Suurin osa lippu rahoista jotka saamme kasaan menevät hyväntekeväisyyteen. Kuten Lasekolle jonka tarkoitus on vähentää syrjäytymisä, koulukiusaamista ja tukea oppilaita, opiskelijoita hankkimaan ajanmukaisia oppi- ja opetusmateriaaleja  sekä välineitä, jotka mahdollistavat hyvän ja ajanmukaisen opetuksen sekä kasvatustavotteiden täyttymisen

 

Wakamonocon 2017