Tiimimme

Sami "Jama"

Tekniikka- ja pelivastaava

"Mörs! Elikkäs meikäläinen on Jama. Tälläinen olento hervannan metsistä. Coneissa ja niiden parissa olen vasta pyörinyt 4-5 vuotta. Pari ohjelmaakin pitänyt. Mutta vasta Wakaconissa olen päässyt kunnolla mukaan conimaailmaan. Tulkaa sanoo moro jos näätte tai jos haluutte kysyä conin pelivalikoimasta."

+

Pihla

Pääjärjestäjä / monen muun laatikon hoitaja

"Morjesta kaikki! Olen tosiaan Pihla. Cosplayta oon harrastanut 7vuotta ja monet conit on tullut nähtyä sekä koettu kyseisten conien muutokset. En vielä ole tai väitäkkään olevani täysin pro tässä harrastuksessa, muttaa virheiden ja töiden kautta oppii. Mulle voi tulla juttelemaan mistä vain. Joko coniimme liittyvää tai muuten vaan, jos tosiaan olen vapaana sillä hetkellä. Toivottavasti näen teidät Wakaconissa! Siihen asti heipähei ☆"

+

Janina "Jani"

Taltiointi- ja kuvausvastaava

"Morjens! Meikä on Janina, netissä tunnetaan paremmin nicillä FrancyJani. Tykkään kaikenlaisista sarjoista, leffoista ja peleistä, harrastelen kuvaamista paljon vapaa-ajallani ja tykkään kuvata muita paljon. Jos haluutte shoottia tai kuvia niin tulkaa vetäsee hihasta rohkeesti(✿◠‿◠) "

+

Jalle

Cosplayvastaava

"Hiya, mie oon Jalle! Olen 2010 vuodesta lähtien conittanut ja vuotta myöhemmin cosplayn aloittanut. Jos minuun törmäätte ja on kysyttävää kisoista tai cosplaysta, tulkaa ihmeessä juttelemaan~"

+

Isa "Failwofl"

Info- ja taidekujavastaava paikanpäällä

Tervehdys tulossa pian :)

+

 

Wakamonocon 2017